vacatures Weener
vacatures Weener

U zoekt vacatures Weener, maar waar begint u als u een baan zoekt in Duitsland? Wat weet u bijvoorbeeld van de cultuur op de Duitse werkvloer en hoe verschilt dat van Nederland? Of solliciteren in Duitsland, hoe werkt dat? Wij helpen u op weg. Op Werken in Duitsland vindt u alle informatie die u nodig heeft om uw ideale baan in Duitsland te vinden.

vacatures Weener

Direct naar vacatures Weener

Natuurlijk kan het zo zijn dat u direct tussen onze vacatures wil kijken. Een persoonlijk gesprek om uw eigen situatie door te spreken en om te zien wat u precies kunt verwachten als u in Duitsland aan de slag gaat, is echter aan te bevelen. Een overzicht van de spreekuren van Bureau Duitse zaken (onderaan de pagina) vindt u hier. Bij Bureau Duitse zaken kunt u terecht met al uw vragen over bijvoorbeeld de wetgeving of ziektekostenverzekering in Duitsland. Ook vindt u informatie over het sociale stelsel op deze pagina en het verhaal van Joop Mulder. Hij verloor zijn baan in Nederland en vond binnen drie weken een baan in Duitsland.

Wie zijn wij?

De Provincie Drenthe, UWV, de gemeenten Borger-Odoorn, Coevorden, Emmen, Hardenberg en Eems Dollard Regio werken samen in het kader van het Actiedocument Grensoverschrijdende Arbeidsmarkt. Hierbij betrekken wij onze Duitse partners zoals de Agentur für Arbeit en diverse gemeenten in Groningen en Drenthe.

Direct contact

Heeft u een vraag? De adviseurs staan voor u klaar.

 

Delen:
Home