Vacatures Bunde
Vacatures Bunde

Zoekt u vacatures Bunde? Denkt u aan werken in Duitsland? Dan bent u bij ons aan het goede adres. De adviseurs van UWV en de gemeenten staan klaar om u te helpen bij al uw vragen. Ook staat het u vrij om een van onze banenmarkten te bezoeken of gewoon eens rond te neuzen op onze website. Hier vindt u praktische informatie die u kan helpen bij het vinden van uw ideale baan over de grens.

vacatures bunde

Vacatures Bunde? Werken in Duitsland helpt u verder.

In Duitsland staat men te springen om Nederlandse arbeiders. Het aanbod ligt daar veel hoger dan in Nederland en het is dan ook logisch dat u op zoek bent naar aan baan over de grens. Twijfelt u nog of een baan in Duitsland iets voor u is? Op de pagina Iets voor mij vindt u praktische informatie die u kan helpen bij het maken van een beslissing. Zoals informatie over de Duitse arbeidsmarkt, maar ook informatie over de cultuur op de Duitse werkvloer.

Bent u op zoek naar een baan in Duitsland? Kijk dan eens op Hoe werkt datHier vindt u een handige rekentool die u kan helpen met het berekenen van uw inkomsten in Duitland, maar ook informatie over de spreekuren Bureau Duitse Zaken en het Grensinfopunt. Tevens vindt u hier het persoonlijke verhaal van Joop Mulder. Joop Mulder (59) verloor zijn baan als autoverkoper in Nederland, maar vond binnen drie weken een nieuwe baan bij Emsland Frisch Geflügel in Haren (D).

Meer informatie?

Wilt u een persoonlijk gesprek? Heeft u vragen? Kijk dan eens tussen de meestgestelde vragen of neem direct contact met ons op. Een persoonlijk gesprek om uw eigen situatie door te spreken en precies te weten wat u kunt verwachten als u in Duitsland aan het werk gaat, is zeker aan te bevelen en de adviseurs van UWV en de gemeenten staan voor u klaar. Zij helpen u met al uw vragen.

 

Delen:
Home