Taalcursus Duits
Taalcursus Duits

Zoekt u een Taalcursus Duits? Op Werken in Duitsland helpen wij u verder. Of u nu op zoek bent naar een Duitse Taalcursus, Duitse arbeidsvoorwaarden of wat u gaat verdienen, op Werken in Duitsland vindt u praktische informatie over de dingen waar u rekening mee moet houden als u op zoek bent naar een baan in Duitsland.

Taalcursus Duits

Direct naar de vacatures

Op onze vacaturepagina vindt u een aanbod uit onze vacatures in Duitsland. Hier vindt u een aanbod uit onze huidige vacatures. Wilt u liever toch eerst wat meer informatie over werken in Duitsland? Kijk dan eens op de pagina Iets voor mij. Met onder anderen informatie over de Duitse cultuur, Duitse taalcursussen en de Duitse arbeidsmarkt.

Mooie waardering
Bij mijn eerste baan kreeg ik snel een vast contract, dat vond ik een mooie waardering voor mijn inspanningen en betrokkenheid. Dat gebeurt in Nederland helaas niet meer zo snel. Ook zijn er financiële voordelen, om er twee te noemen: ik betaal minder belasting en de ziektekostenverzekering is goedkoper. De dagelijkse reistijd (veertig minuten enkele reis) vind ik goed te doen. Onderweg kan ik lekker naar muziek luisteren. Dat is een hobby van me. Ik ben iemand die niet makkelijk opgeeft. Als je dan uiteindelijk succes hebt, dan geeft dat een extra goed gevoel. Ik kan iedereen aanraden om in Duitsland aan de slag te gaan.’ Aldus Carlijn Oostenbrink. (Werkt als fysiotherapeut in Duitsland) Hier leest u haar complete verhaal.

Heeft u vragen? Of wilt u liever een persoonlijk gesprek?
Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Delen:
Home