Solliciteren Duitsland
Solliciteren Duitsland

Gaat u binnenkort solliciteren Duitsland? Of bent u simpelweg op zoek naar meer informatie over solliciteren en werken in Duitsland? Dan bent u bij ons op het goede adres. Op de website Werken in Duitsland vindt u namelijk alle informatie en begeleiding die u nodig heeft tijden de zoektocht naar uw ideale baan in Duitsland.

Solliciteren Duitsland

Solliciteren Duitsland, hoe gaat dat?

Net even anders.

Solliciteren in Duitsland werkt toch iets anders. Zo heeft u een ‘Bewerbungsmappe’ nodig. En ook het gesprek is niet helemaal zoals we het in Nederland gewend zijn. Op deze pagina vindt u een video waarin een Duitse werkgever uitlegt hoe hij het graag ziet.

U kunt ook contact met ons opnemen. Werkgevers hebben soms bepaalde projecten waarvoor zij Nederlandse arbeidskrachten zoeken. Wij kunnen u dan meteen bemiddelen of uw profiel opnemen in een krant die wij naar Duitse werkgevers sturen. Ook sturen wij u dan een krant met Duitse vacatures.

Wilt u liever direct aan de slag met uw Duitse sollicitatiemap? Wij hebben in samenwerking met Stenden een programma ontwikkeld waarmee u stapsgewijs uw eigen sollicitatiemap met CV kunt maken.

Heeft u uw baan nog niet gevonden?

Kijk dan eens tussen onze vacatures, op een van deze banensites of kom naar een van onze voorlichtingen.

Meer informatie?
Kijk dan tussen de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.

 

Delen:
Home