Banensites
Banensites
Via de verschillende banensites kunt u naar vacatures zoeken.

Banensites

Om te zien welke vacatures er voor u zijn in de regio, kunt u gebruik maken van de vacaturesites zoals hieronder vermeld.  Ook kunt u zien wat veel beroepen inhouden op Berufe.tv.

Werk.nl – Op deze banensite van UWV kunt u vacatures zoeken, solliciteren en een uitkering aanvragen.

Jobachse.de – De banensite van de groeiregio Ems-Achse is het samenwerkingsverband van meer dan 480 bedrijven uit de Landkreise Aurich, Emsland, Grafschaft Bentheim, Leer, Wittmund en Emden. U kunt vacatures selecteren waarvan Duitse werkgevers al hebben aangegeven graag Nederlandse reacties te willen ontvangen.

de.jobted.com – Deze vacaturezoekmachine helpt u wanneer u in de Duits-Nederlandse grensstreek op zoek bent naar een baan. In totaal heeft u de mogelijkheid ruim 100.000 banen in de Duits-Nederlandse grensstreek te bekijken.

Jobboerse.arbeitsagentur.de – De banensite van de Agentur für Arbeit Duitsland.

Uitzendbureaus

Er zijn veel uitzendbureaus actief in het bemiddelen over de grens. Zowel Duitse als Nederlandse bureaus. Al dan niet met een Duitse vestiging of partner. Als u via een uitzendbureau aan de slag wilt, vindt de sollicitatie in feite bij hen plaats. Zij stellen u voor bij het bedrijf waardoor het solliciteren vaak eenvoudiger is. U krijgt via het uitzendbureau betaald waardoor u met vragen over loon, arbeidsvoorwaarden en dergelijke bij het uitzendbureau terecht kunt. Een korte beschrijving van de uitzendbureaus, waar ze actief zijn en in welke sector, vindt u hieronder.

Job-Direkt.nl – Als professionele uitzendorganisatie met vestigingen in Emmen, Haren (Ems Duitsland) en Wietze (bij Hannover Duitsland) bouwt Job-Direkt een brug tussen tijdelijke werknemers en bedrijven. Ook zorgen we voor een soepel lopend proces. Jobdirekt uitzendbureau is een officieel erkend uitzendbureau waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Cp-personal.com – Concept Plus is een Duits uitzendbureau met vacatures in alle branches.

Abiant.de – Nederlands-Duits uitzendbureau met vacatures in alle branches.

Primus Personal – Met vestigingen  in  Oldenburg, Leer, Meppen, Lingen, Rheine, Bremen, Nienburg, Vechta, Osnabrück en Porta Westfalica is Primus Personal  een  Duits uitzendbureau met een groot netwerk in noordwest Duitsland. Met de 8 vestigingen hebben ze zo’n 850 uitzendkrachten aan het werk. Vooral in de productie, techniek, vervoer en opslag en verkoopberoepen heeft Primus Personal veel vacatures.

BKV medische banen – BKV bemiddelt al jaren artsen naar Duitsland die hier in opleiding gaan tot medisch specialist óf hier juist als medisch specialist hun carrière voortzetten. Met bijna tweeduizend ziekenhuizen is de Duitse arbeidsmarkt zeer interessant voor jou als arts of medisch specialist. Wij helpen je graag met het vinden van een nieuwe uitdaging in Duitsland en de weg hiernaartoe.

Naast deze websites kunt u op de websites van de Duitse bedrijven zelf vaak hun “Stellenangebot(e)” vinden. Op de site van de Agentur für Arbeit kunt u ook vele opleidingsplaatsen vinden voor het Duitse vakmanschap.

Delen:
Home