Emigratiebeurs 2020
Emigratiebeurs 2020

Op zaterdag 8 en zondag 9 februari 2020 vindt in de Expo Houten de Emigratiebeurs 2020 plaats. Deze keer staan de crossborders met België en Duitsland centraal. Op WerkeninDuitsland.nl vindt u nu echter al handige informatie over de dingen waar u rekening mee moet houden als u op zoek bent naar een baan in Duitsland.

Over de Emigratiebeurs 2017.

Al jaren staat Duitsland als nummer 1 emigratie bestemming in de CBS emigratie statistieken. Veel Nederlanders wonen en werken juist over de grens, maar steeds meer Nederlanders vestigen zich verder in het Duitse binnenland. Op zoek naar een andere kwaliteit van leven.

Droomt u over het leven in Duitsland een eigen bedrijf, een mooie baan of heeft u de tijd om te genieten van het leven?
Duitsland biedt dit allemaal. En zowel voor de tijdelijke als permanente emigrant.

Bezoek tijdens de EmigratieBeurs de EURES crossborder stand in hal 2. Of de diverse Duitse Landkreisen, zij beschikken over Duitse databanken met vacatures. Tevens kunnen zij u verder informeren hoe u kunt solliciteren in Duitsland. De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) ondersteunt met het valideren van u diploma’s zodat deze ook geldig zijn in Duitsland. Ook bureau Duitse zaken is aanwezig, hier kunt u alles te weten komen over de sociale zekerheid in Duitsland.

Meer informatie?

Kijk in onze agenda voor alle voorlichtingen en beurzen van de aankomende tijd. Of neem contact met ons op!

 

Delen:
Home