Vacatures Twist
Vacatures Twist

Bent u op zoek naar vacatures Twist? Dan bent u aan het goede adres. Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft om uw ideale baan in Duitsland te vinden. Neem bijvoorbeeld direct een kijkje tussen onze vacatures of kom naar een van onze voorlichtingsdagen.

Vacatures Twist

van Vacatures Twist naar Baan Twist!

U heeft uw ideale baan gevonden en u gaat solliciteren, maar hoe gaat dat?

Solliciteren in Duitsland werkt toch iets anders. Zo heeft u een ‘Bewerbungsmappe’ nodig. En ook het gesprek is niet helemaal zoals we het in Nederland gewend zijn. Op deze pagina vindt u een video waarin een Duitse werkgever uitlegt hoe hij het graag ziet.

 

U kunt ook contact met ons opnemen. Werkgevers hebben soms bepaalde projecten waarvoor zij Nederlandse arbeidskrachten zoeken. Wij kunnen u dan meteen bemiddelen of uw profiel opnemen in een krant die wij naar Duitse werkgevers sturen. Ook sturen wij u dan een krant met Duitse vacatures.

Solliciteren in Duitsland service

Met hulp van Stenden kunt u nu heel gemakkelijk uw eigen sollicitatiemap maken. Samen met werkeninduitsland.nl heeft het Grenzcentrum van Stenden Hogeschool in Emmen een online service ontwikkeld die werkzoekenden kan helpen bij het solliciteren in Duitsland. Door middel van onderstaande informatie kunt u zich als werkzoekende stapsgewijs voorbereiden op het schrijven van een Duitse sollicitatiebrief met bijbehorende Curriculum Vitae.

Delen:
Home