Vacatures Nordhorn
Vacatures Nordhorn

Vacatures Nordhorn vindt u op Werken in Duitsland. Op onze vacaturepagina vindt u banen in onder anderen de zorg, horeca en bouw. Ook vindt u op onze website praktische informatie over Werken in Duitsland. Wist u bijvoorbeeld dat solliciteren in Duitsland net even anders gaat dan in Nederland? En wat is uw diploma waard in Duitsland? Antwoord op al deze vragen vindt u hier.

vacatures nordhorn

Vacatures Nordhorn en de voordelen van werken in Duitsland

Om u op weg te helpen naar een baan selecteren we elke week een aantal vacatures uit ons huidige aanbod. Hier vindt u vacatures in Nordhorn, maar ook vacatures in andere grensstreken in Duitsland.

Wat zijn de voordelen van werken in Duitsland?

In Duitsland staan ze te springen om Nederlands personeel, het werkaanbod is er veel groter dan in Nederland. Voordelen van werken in Duitsland zijn:

U heeft werk waarbij uw werkgever u graag wil behouden. De Duitse werkgevers bieden meer langdurige of vaste contracten dan de Nederlandse bedrijven.

U heeft werk waarin u precies weet wat er van u verwacht wordt. Duitse bedrijven zijn meer gestructureerd dan Nederlandse en handelen daar ook naar.

U heeft werk in een andere cultuur met een andere taal. Daarmee verrijkt u uw kennis en ervaring. Ook goed voor een volgende loopbaanstap in Duitsland of Nederland.

Wie zijn wij:

De Provincie Drenthe, UWV, de gemeenten Borger-Odoorn, Coevorden, Emmen, Hardenberg en Eems Dollard Regio werken samen in het kader van het Actiedocument Grensoverschrijdende Arbeidsmarkt. Hierbij betrekken wij onze Duitse partners zoals de Agentur für Arbeit en diverse gemeenten in Groningen en Drenthe.

Meer informatie?

Antwoord op de meest gestelde vragen vindt u hier. Wilt u liever persoonlijk contact? De adviseurs van UWV en de Gemeente staan voor u klaar.

 

 

Delen:
Home