Duitse taalcursus
Duitse taalcursus

Zoekt u een Duitse taalcursus? Op Werken in Duitsland helpen wij u verder. Zo kunt u een online test doen waarmee u uw Duitse taalniveau inzichtelijk krijgt, waarna u de taalcursus die het best bij u past uitzoekt.

Verstaanbaar in de Duitse taal met een Duitse taalcursus

De Duitse taal kan een barrière zijn als u daarin niet geschoold bent. Voor een vertaling kunt u tegenwoordig eenvoudig gebruik maken van digitale woordenboeken, een hele goede is die van uitmuntend.de. Maar wie zich de Duitse taal echt eigen wil maken, zou een cursus aan te bevelen zijn. Tegenwoordig zijn er goede cursussen die u in eigen tijd thuis kunt doen.

Bent u benieuwd hoe uw Duitse taalvaardigheid is? Doe dan in de taaltest, deze kost vijf minuten van uw tijd en vertelt u meteen welk niveau u heeft. Of wilt u een taalcursus volgen? Er staat een online taalcursus voor u klaar, speciaal ontwikkeld voor mensen die hun (praktische) Duitse taalvaardigheid willen opfrissen of eigen willen maken. U kunt kennis maken met de taalcursus door op de knop ‘Demo basiscursus Duits’ te klikken. Lijkt u het wat? De online taalcursus kost slechts € 44,50. Bent u werkzoekend en ontvangt u een uitkering, dan kunt u de taalcursus voor het gereduceerde tarief van € 24,50 doen. Stuur een mail naar info@werkeninduitsland.nl onder vermelding van ‘kortingscode taalcursus’ met uw naam, adres, woonplaats, geboortedatum en beroep waarin u werk zoekt. Binnen 2 werkdagen krijgt u de een kortingscode toegestuurd.

Delen:
Home