Banenmarkt Duitsland
Banenmarkt Duitsland

Bent u op zoek naar een banenmarkt Duitsland? Op Werken in Duitsland vindt u alle informatie die u nodig heeft voor het vinden van uw baan. Wilt u een persoonlijk gesprek? Bezoek dan een van onze voorlichtingen of banenmarkten of neem direct contact met ons op. Natuurlijk staat het u ook vrij om eerst rond te kijken op Werken in Duitsland. Hier vindt u onder anderen informatie over uw diploma’s en wat deze waard zijn in Duitsland, maar ook een handige rekentool die u helpt met het berekenen van uw inkomsten in Duitsland.

banenmarkt-duitsland

Vind uw baan op de banenmarkt Duitsland

In samenwerking met onder anderen Duitse uitzendbureaus en EURES organiseren wij regelmatig banenmarkten. Zowel in Nederland als in Duitsland. Op deze banenmarkten krijgt u meer informatie over Duitse werkgevers, uitzendbureaus en werkgevers. Ook krijgt u hier meer informatie over de wetgeving in Duitsland en heeft u de gelegenheid om vragen te stellen over uw persoonlijke situatie.

Wilt u liever direct een kijkje nemen tussen het vacature aanbod? Dat kan! Ons actuele vacature aanbod vindt u hier.

De voordelen van werken in Duitsland:

U heeft werk waarbij uw werkgever u graag wil behouden. De Duitse werkgevers bieden meer langdurige of vaste contracten dan de Nederlandse bedrijven.

U heeft werk waarin u precies weet wat er van u verwacht wordt. Duitse bedrijven zijn meer gestructureerd dan Nederlandse en handelen daar ook naar.

U heeft werk in een andere cultuur met een andere taal. Daarmee verrijkt u uw kennis en ervaring. Ook goed voor een volgende loopbaanstap in Duitsland of Nederland.

Wie zijn wij:

De Provincie Drenthe, UWV, de gemeenten Borger-Odoorn, Coevorden, Emmen, Hardenberg en Eems Dollard Regio werken samen in het kader van het Actiedocument Grensoverschrijdende Arbeidsmarkt. Hierbij betrekken wij onze Duitse partners zoals de Agentur für Arbeit en diverse gemeenten in Groningen en Drenthe.

Delen:
Home